• Dansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Norsk
 • +45 3535 5345
 • 09:00-17:00
  (fre 09:00-16:30)

Hvordan søger jeg visum til Cuba?

Skrevet d. 6/4-2017

Når man først har købt sin rejse til Cuba, melder spørgsmålet sig: Skal jeg have visum til Cuba? Et af få indrejsekrav i Cuba, for turister, er et turistvisum. Hos Svane Rejser kan du købe turistvisum til Cuba, som vi kan sende direkte hjem til dig med posten, nemt og bekvemt.

Bestil visum til Cuba

Sådan fungerer dit cubanske visum

Et cubansk turistvisum består af en blanket/formular, som skal udfyldes inden afrejse. Visummet eller turistkort, som det også kaldes, er udfyldt af rejsebureauet enten på computer eller med kuglepen i hånden. Det cubanske visum er et løst dokument, som man vedlægger sit pas. Visummet er nogenlunde på størrelse med en gammeldags check. Turistvisum til Cuba er datoløst og bliver gyldigt i 30 dage fra indrejsedatoen i Cuba. Skal du være afsted i længere tid, kan du få fornyet dit visum lokalt i yderligere 30 dage. Allerede ved afrejse fra Danmark er det nødvendigt at have dit visum klar, da flyselskaberne har lov til at afvise dig ved check in, hvis ikke du kan fremvise dit turistvisum.

Laver den Cubanske Ambassade turistvisum?

Mange besøger den cubanske ambassade i København forgæves, i forsøget om at få lavet sit turistvisum. Ved ankomst får man at vide, at de ikke laver turistvisum mere og henviser til et skilt, hvor der står at man får lavet sit turistvisum hos Svane Rejser. Vi laver turistvisum uafhængigt af om du har købt din rejse gennem os, andre rejsebureauer eller har sammensat din rejse selv. Du kan enten møde op på vores kontor i åbningstiden og få det lavet på bare 20 min. eller sende en mail til svane@svanerejser.dk for at få det lavet og sendt hjem til din postadresse.

Kan jeg få lavet visum, hvis ikke jeg har Dansk pas?

Vi laver selvfølgelig visum til alle danske, norske, svenske og tyske pas. Skulle du have et pas som ikke er fra et af disse lande, kan vi sikkert også hjælpe med dette. Vi laver turistvisum til stort set alle nationaliteter. Kontakt os på svane@svanerejser.dk for at få oplyst om vi kan lave dit turistvisum. Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal dog kontakte den cubanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse og muligheder for turistvisum. Husk at det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder ind- og udrejseregler lige gyldigt hvilket pas og nationalitet du har.

I Cuba

Ved ankomsten i Cuba, skal man igennem immigration. Her skal du bl.a. bruge dit cubanske visum første gang. Myndighederne stempler og tager ofte den ene halvdel af visummet. Nogle gange stempler de i midten af visummet og giver dig begge dele tilbage. Dette afhænger af hvilken person du møder i skranken. Den anden halvdel (eller hele visum) skal du passe godt på under hele din rejse. Du skal fremvise og aflevere den anden del af dit turistvisum ved udrejsen.

Jeg har mistet mit visum – hvad gør jeg?

Hvis du uheldigvis skulle miste dit visum under rundrejsen i Cuba, skal du kontakte de lokale myndigheder. Her vil du kunne købe et nyt visum, og prisen vil variere, alt efter hvem der hjælper dig.

Visum til Cuba fra USA

Skal du rejse til Cuba fra USA, kræver det en anden type visum, end det almindelige turistvisum. Tidligere har det ikke været muligt at få udstedt dette visum i Danmark, men gennem vores samarbejdspartnere i USA og Cuba, har vi nu mulighed for, at tilbyde denne slags specielle visum til skandinaviske statsborgere. Dette visum koster 1.585 DKK pr. visum, inkl. track & trace forsendelse, og kan bestilles via mail svane@svanerejser.dk eller telefon +45 3535 5345. (+250 DKK i forsendelse udenfor Danmark)

Tips til cubansk turistvisum

 • Søg turistvisum til Cuba i god tid, gerne mindst 3 uger før afrejse.

 • Dit pas skal være gyldigt MINDST 3 måneder efter hjemrejsedatoen (6 måneder for visum med indrejse via USA).

 • Visum laves ud fra pasnummeret i det pas du rejser med.

 • Husk altid at gennemlæse dit visum ved modtagelse, så det stemmer overens med det pas du rejser med.

 • Du er altid selv ansvarlig for at have de gyldige rejsedokumenter der er nødvendig ved indrejse. Tjek eventuelt udenrigsministeriets anbefalinger for rejser til Cuba her.

 • Du må IKKE laminere dit visum eller klipse/klistre det fast i passet.

Bestil visum til Cuba

Leder du efter andre indlæg?

Gå til blog-oversigten

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!