• Dansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Norsk
 • +45 3535 5345
 • 09:00-17:00
  (fre 09:00-16:30)
Costa Rica

Rejser til Costa Rica

Svane Rejser har stor erfaring i rejser til Costa Rica og har mange års erfaring med at arrangere gode rundrejser til dette lille skønne land med de mange naturperler.

Når du rejser til Costa Rica oplever du det mest udviklede land i Mellemamerika med den mest avancerede infrastruktur og som dermed er let at besøge på en rundrejse. Landet er utroligt rigt på dyreliv og er en unik destination med sin enorme biodiversitet og sine frodige regnskove. Landet kan prale af tre bjergkæder, med både aktive og hvilende vulkaner.

Men en nation er ikke komplet uden dets folk. Costaricanere (kendt lokalt som Ticos) er generelt venlige, veluddannede og høflige mennesker. Frem for alt er de meget åbne for besøgende fra andre lande, og behandler dem godt. Costa Rica et lille land, men har alligevel forskellige klimaer. Landet kan opdeles i flere klimazoner, som spænder fra meget solrig til overvejende fugtigt. Dette tropiske land har det ingen reel vinterperiode, og solen skinner hele året. Velkommen til Svane Rejser og Costa Rica.

 

Vi skræddersyer rejser til Costa Rica - Skriv eller ring for et ufopligtende tilbud


Find din rejse til Costa Rica

Vælg en kategori for at finde rejser af netop den type du ønsker.

 • Costa Rica / Skræddersyede

  Panama og Costa Rica

  Rejse til Panama og Costa RicaKom på en eventyrlig rundrejse fra Panama til Costa RicaPrøv en drømmerundrejse til noget af det bedste i Panama og...
  • Pris: Fra 16.990 kr.
  • Dage: 12
  • Panama City
  • Skøn natur
  • Vulkaner og smukke strande
  • Costa Rica
  • Skønne Tropeøer

Vejret

Oplev det tropiske og subtropiske klima i Costa Rica

Costa Rica har både tropisk og subtropisk klima, og har kyster mod både Stillehavet og det Caribiske Hav. Der er derfor lidt forskel på vejret ved de to kyster. Generelt er der varmere og mere fugtigt ved den caribiske kyst.

Der er generelt ikke meget variation i vejret i løbet af året, med undtagelse af regnsæsonen. Temperaturerne ligger på 20-30 grader hele året rundt, og med et gennemsnit på 7 solskinstimer om dagen. Den tørre sæson er fra december til april.

Regntiden er fra maj til november, hvor der ca. er 20 nedbørsdage om måneden. Regnen falder oftest i korte, kraftige byger og der er stadig 6-7 solskinstimer om dagen. Ved den caribiske kyst forekommer der ofte også tørre perioder i september og oktober.

Costa Rica


Praktisk info

På grund af dens rige dyre- og planteliv, samt de luksuriøse sandstrande, er Costa Rica et populært rejsemål.

Det er en republik med en præsident, og dets officielle sprog er spansk. Der tales og forstås engelsk i store dele af landet, og især i de større byer.

Den officielle statsreligion er romersk katolicisme, men mange former for kristendom er udbredt.

Officielle helligdage

Nytårsdag: 1/1
Skt. Joseph's Dag: 19/3
Påskedag, Skærtorsdag og Langfredag
Juan Santamaria Dag: 11/4
Arbejdernes Dag: 1/5
Indlemmelsen af Guanacaste: 25/7
The Virgin of Los Angeles Dag: 2/8
Uafhængighedsdag: 15/9
Jul: 25/12

Visum og vaccinationer

Som skandinavisk statsborger behøves man ikke visum ved ophold under 90 dages varighed. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder fra indrejsedato.

Det er vigtigt, at du kontakter egen læge og får råd og vejledning omkringer vacciner før din rejse.

Valuta

Den lokale valuta hedder colón. Man kan bruge kreditkort i de større byer, men der kan forekomme gebyrer mange steder. Vi anbefaler at man har euro eller amerikanske dollars med i kontanter til at veksle.

Drikkepenge

På restauranter lægges der automatisk 10% "service charge" oveni beløbet. Hvis man vil give ekstra er dette op til en selv. Man giver typisk også drikkepenge til guider.

Hvad koster det?

Prisniveauet i Costa Rica er generelt billigere end i Danmark, især på restauranter. Jo længere væk du kommer fra storbyerne, jo billigere er det.

Elektricitet

Her bruges 110 volt, og man har de flade, amerikanske stik. Det er derfor nødvendigt at medbringe en adapter.

Tidszone

I vores sommetid er der -8 timers forskel på Danmark og Costa Rica. Dvs at når klokken er 12:00 i Danmark, er den 04:00 i Costa Rica. I vintertid er forskellen -7 timer.

Vand

I de store byer er vandet sikkert at drikke, men der er meget klor i. Udenfor de store byer anbefaler vi, at man køber vand.

 

 

Costa Rica

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!