• Dansk
  • Norsk
  • Dansk
  • Norsk
  • +45 3535 5345
  • 09:00-17:00
    (fre 09:00-16:30)
Indonesien

Vi arbejder i øjeblikket på nye spændende rejser til Indonesien. Kontakt os gerne, hvis du går med rejsetanker, så stykker vi en rejse sammen.


Find din rejse til Indonesien


Vejret

Gennemsnitstemperaturen på Bali og Lombok er omkring de 30 grader året rundt. November til marts måned er det dog monsuntid, hvor især januar ofte rammes af kraftige regnskyl. Fra april til og med oktober har Bali og Lombok den tørre periode, med meget få regnvejrsdage. Her er luftfugtigheden også mere behagelig. Samme klima er gældende på Gili-øerne og Komodo.


Områder

Bali

 

Lombok

Det Lombok er mest kendt for er absolut de imponerende strande der omgiver det meste af øen. Fra Bali kan man med enten fly eller speedbåd hurtigt tilbagelægge de blot 35 km, der adskiller de to øer.

Selv om afstanden er så forholdsvis lille er kontrasterne mellem de to øer enorm. Landskabet i øens noedlige del domineres af bjerge, dækket af regnskov og Indonesiens 3. højeste punkt, den aktive vulkan Mount Rinjani på næsten 3800 meter befinder sig på øen.

Fordelt på Lomboks 5200 km² bor ca. 2,7 millioner indbyggere der hovedsageligt tilhører den muslimske og hinduistiske tro, hvilket giver øen en facinerende diversitet. Hovedparten af befolkningen bor i et bredt frodigt bælte der strækker sig hen over den centrale del af øen. Dette område ulmer af aktivitet på de livlige markeder, med forskellige former for tekstiler, keramikvare og flettede kurve.

Religion spiller en stor rolle på øen, og at folk lever i fred og fordragelighed kan især opleves ved Lingsar-templet, hvor muslimer, hinduer og buddhister er samlet til bøn indenfor deres respektive tro.

Gili-øerne

 

Komodo

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!