• Dansk
  • Norsk
  • Dansk
  • Norsk
  • +45 3535 5345
  • 09:00-17:00
    (fre 09:00-16:30)
Indonesien

Rejser til Indonesien

Med sine mere end 13.000 øer fordelt i Asien, byder Indonesien på noget for enhver; om det er paradisstrande, eksotisk natur eller anderledes kultur. Det er mange øer, og vi har derfor udvalgt nogle få, men interessante. I kan enten besøge en ø af gangen, eller kombinere flere og tage på et spændende øhop.

Vi arbejder i øjeblikket på nye spændende rejser til Indonesien. Kontakt os gerne, hvis du går med rejsetanker, så stykker vi en rejse sammen.

 iiii


Find din rejse til Indonesien

Vælg en kategori for at finde rejser af netop den type du ønsker.


Vejret

Gennemsnitstemperaturen på Bali og Lombok er omkring de 30 grader året rundt. November til marts måned er det dog monsuntid, hvor især januar ofte rammes af kraftige regnskyl. Fra april til og med oktober har Bali og Lombok den tørre periode, med meget få regnvejrsdage. Her er luftfugtigheden også mere behagelig. Samme klima er gældende på Gili-øerne og Komodo.


Områder

Lombok

Det Lombok er mest kendt for er absolut de imponerende strande der omgiver det meste af øen. Fra Bali kan man med enten fly eller speedbåd hurtigt tilbagelægge de blot 35 km, der adskiller de to øer.
Selv om afstanden er så forholdsvis lille er kontrasterne mellem de to øer enorm. Landskabet i øens noedlige del domineres af bjerge, dækket af regnskov og Indonesiens 3. højeste punkt, den aktive vulkan Mount Rinjani på næsten 3800 meter befinder sig på øen.

Fordelt på Lomboks 5200 km² bor ca. 2,7 millioner indbyggere der hovedsageligt tilhører den muslimske og hinduistiske tro, hvilket giver øen en facinerende diversitet. Hovedparten af befolkningen bor i et bredt frodigt bælte der strækker sig hen over den centrale del af øen. Dette område ulmer af aktivitet på de livlige markeder, med forskellige former for tekstiler, keramikvare og flettede kurve.

Religion spiller en stor rolle på øen, og at folk lever i fred og fordragelighed kan især opleves ved Lingsar-templet, hvor muslimer, hinduer og buddhister er samlet til bøn indenfor deres respektive tro.

Gili-øerne

Mellem Bali og Lombok finder I de tre små paradisøer, Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Øerne er omgivet af smukke koralrev, hvor I finder koralfisk i alverdens fine farver og nuancer. Fordi koralrevene ligger rund tom øerne, er det ideelt for jer som ønsker at snorkle eller dykke direkte fra stranden. Øerne er også hjemsted for mange havskilpadder, og beskrives ofte som havskildpaddernes hovedstad. I møder dem nok under overfalden, men I kan også finde et beskyttelsescenter for dyrene, der hjælper med at udklække æggene og gøre skildpadderne klar til havet. Gili-øerne indbyder til ren afslapning og man kommer helt ned i gear. Her er fred og ro, hvilket til dels skyldes at man kun må have cykler og hestevogne på øerne. Læn jer tilbage og nyd det afslappende ø-liv.

Komodo

Komodo Island er hjemsted for et af verdens største reptiler, nemlig komodovaranen, som lever frit omkring på øen. Ud over den fascinerende komodovaran, finder I også et af de rigeste marinemiljøer, der huser mange tusinde fiskearter, omkring 260 koralarter, alskens hajer, djævlerokker, delfiner, havskildpadder og hvaler. I har derfor rig mulighed for at få nogle af de smukkeste oplevelser, hvis I tager en tur under havets overflade. Komodo Nationalpark blev oprettet i 1980 og omfatter ud over mange små øer, også øerne Rinca og Padar, der samler sig på et areal på omkring 2000 kvm.

Java

Den aflange ø Java er Indonesiens fjerdestørste ø, og også både det politiske, økonomiske og grafiske centrum. Trods det at øen er verdens mest befolkede, finder man stadig smuk natur, gamle traditioner og spændende historie. På Java fandt man nemlig tilbage i 1891 fossile rester af Homo Erectus, også kendt som Java-manden, en tidlig menneskerace.

I kan opleve rygende vulkaner, frodige rismarker, både regnskov og savanne, samt uberørte strande på en og samme ø. Java indbyder til en aktiv ferie, da her er gode muligheder for at hike og cykle i naturen. Tager man gennem landskabet på Java, har I mulighed for at spotte marker med kanel, kaffe og pløjende bøfler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!