• Dansk
  • Norsk
  • Dansk
  • Norsk
  • +45 3535 5345
  • 09:00-17:00
    (fre 09:00-16:30)

Studie- og grupperejser

Svane Rejser har lang erfaring med at arrangere grupperejser - især til Latinamerika og Caribien. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Har I brug for en hel pakke med transport, overnatning, og et detaljeret program? Skal I til kongres og har brug for fælles transport og hotel? Vi har mange ideer og forslag til specielle oplevelser. Grupperejser er for mindst 10 personer. Alle kan være med på vores grupperejser; virksomheder, lokale foreninger, sportsklubber osv.  

Grupperejser for erhvervslivet.

Svane Rejser arrangerer desuden grupperejser og events til hele verden - lige fra kongresrejser og internationale symposier til studieture, teambuilding og incentives. 

Grupperejser kontor 

At vælge rejsebureau er en tillidssag 

Studierejser

Hvordan skaber vi den bedste og billigste studierejse?

I mange uddannelsesinstitutioner havner opgaven med at arrangere grupperejsen ofte hos en fagperson, som ikke altid har de rette forudsætninger for at sammensætte den bedste og billigste studierejse til gruppen. Løsningen kan derfor være at bestille flybilletter til billigste pris på nettet eller valg af forkert leverandør uden det vigtige medlemskab af rejsegarantifonden. Desværre kan den billigste løsning hurtigt blive rigtig dyr i form af konkurser, aflyste fly eller forsinkelser, ublu ændringsgebyr eller uhumsk hoteller. Hos Svane Rejser har vi mange års erfaring i at arrangere grupperejser til uddannelsesinstitutioner og vi bringer har vores vejledning til at få den bedste og billigste grupperejse med maksimal tryghed.


1. Hvad ønsker I?

Det er vigtigt kende Jeres ønsker og budget til transport, indkvartering og eventulle studiebesøg. Nu flere detaljer vi kender nu bedre rådgivning kan vi give jer og derefter sammensætte det rette tilbud og vejledning.


2. Bestil i god tid

Selvom man kan være heldig alt efter hvilken destination øger det muligheden for at finde en billig studierejse, hvis I kan bestille grupperejsen i god tid. De fleste flyselskaber åbner for bestilling 11 måneder før hjemrejsedatoen og de billigste gruppepriser bliver altid solgt først. De vi er IATA bureau hos Svanerejser har vi direkte adgang til de bedste priser hos flyselskaberne.


3. Der er forskel på billettyper

Der er forskel på priser og betingelser for en grupperejse (over 10 personer som rejser sammen) og en individuel rejse (under 10 personer). Flypriserne på nettet er en indikation for den billigst mulige individuelle flypris. Den er ikke gældende for en gruppe da der er begrænset antal pladser til den pris. Fordelen ved en gruppebillet er at den skal udstedes relativt sent.


4. Rejs på hverdage eller evt. skæve tidspunkter

Et godt råd er at være fleksibel med afrejserejsedatoerne og undgå de eftertragtede rejsedage i weekenden. Så er der ofte større chance for at opnå en lavere flypris. Dette gælder også afrejsetidspunkterne på dagen. Undgå de mest de eftertragtede afgange. Så er der større chance for at opnå en lav flypris.


5. Vælg en pakkerejse for at være dækket…

Bestil helst en pakkerejse gennem et medlem af rejsegarantifonden, så er I dækket af pakkerejseloven og modtager hjælp ved forsinkelse, konkurs eller lignende problemer. Kontakt Svane rejser for et tilbud på den bedste og billigste grupperejse. Vi har mange års erfaring i at vejlede og optimere studierejsen. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!