• Dansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Norsk
 • +45 3535 5345
 • 09:00-17:00
  (fre 09:00-16:30)
Singlerejse - Jul og nytår i Cuba

Hold jul og nytår i Cuba med Single Rejser

Tag til Cuba henover jul og oplev hele Cuba på 12 dage

Kombiner kultur og afslapning med denne rejse til Havana, Trinidad og Varadero, og fejr jul og nytår i Caribien. Vi har samlet det bedste af Cuba i én rundrejse med dansk rejseleder. Turen foregår i et roligt tempo – vi skal både have tid til at opleve, nyde, fordybe os, slappe af og have det sjovt i hinandens selskab.

På rundrejsen vil vi opleve nogle af de dejligste områder i landet. I starter rejsen med 3 kulturelle dage i hovedstaden Havana, hvor oplevelserne står i kø. Det er en skøn oplevelse at vandre gennem det gamle Havana. Byen har en kolonial bydel i verdensklasse, som er meget elegant og charmerende. Her kan man året rundt nyde fantastisk musik, dans og billedkunst. Turen fortsætter til Trinidad, hvor man bl.a. kan slappe af ved stranden, udforske den smukke natur i bjergene eller gå på opdagelse i markederne. Vi slutter af med 4 nætter ved stranden i Varadero inden hjemrejsen til Danmark - her skal vi forkæles med All Inclusive på hotellet. Alle overnatninger er i enkeltværelser.

cuba/cuba-casa-single---1.jpg

Rejsen til Cuba kort beskrevet:

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til Havana
Dag 2: Havana 
Dag 3-4: Havana 
Dag 5: Havana - Trinidad
Dag 6: Trinidad
Dag 7: Trinidad  
Dag 8: Trinidad - Varadero
Dag 9-11: Varadero
Dag 11: Varadero -  afrejse
Dag 12: Hjemkomst til Danmark

Afrejse: 23. december 2017 til 3. januar 2018
Pris: 17.990 kr. pr. person i enkeltværelse

Vi garanterer gennemførelsen af denne rejse.

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse København - Havana t/r med Air France/KLM
 • Skatter, afgifter og brændstoftillæg
 • Forplejning ombord på de oversøiske flystrækninger'
 • 4 nætter på Hotel Deauville i Havana i enkeltværelse
 • 3 nætter på casa particular i Trinidad i enkeltværelse
 • 3 nætter på Hotel Brisas del Caribe i Varadero i enkeltværelse
 • Morgenmad alle dage og All Inclusive i Varadero
 • Julemiddag i Havana
 • 1 x lokal frokost
 • 3-i-1-rundtur i gammel amerikanerbil og gåtur i Havana
 • Byrundtur i Trinidad med udflugt til bl.a. Manaca Iznaga tårnet
 • Dansk rejseleder
 • Al transport som beskrevet
 • Visum til Cuba

Fly:

Air France: 23. december København - Paris 09:45 - 11:45
Air France: 23. december Paris - Havana 16:50 - 21:25

KLM: 02. januar Havana - Amsterdam 19:15 - 10:35 (3. januar)
KLM: 03. januar Amsterdam - København 12:15 - 13:40

Bestil denne rejse


Dagsprogram

 

Dag 1: Ankomst til Havana

Vi rejser fra København om formiddagen den 23. december og ankommer til Havana sent om aftenen lokal tid. Her bliver vi hentet i lufthavnen og kørt til hotellet hvor vi skal tilbringe de næste 4 nætter. Er vi ikke alt for trætte ved ankomsten kan vi gå en tur ned til den gamle bydel og finde lidt at spise, inden vi siger godnat og på gensyn i morgen.

Overnatning: Hotel Deauville i Havana

Dag 2: Havana

Juleaftensdag byder på en masse oplevelser i skønne Havana. Vi skal på den såkaldte 3-i-1-tur, hvor vi både skal gå rundt til de gamle pladser og smukke bygninger og høre om historien og køre rundt i en af de ikoniske gamle amerikanerbiler. Turen tager ca. 4 timer, og undervejs spiser vi også lidt frokost. Om aftenen skal vi sammen spise en dejlig julemiddag på en lokal restaurant.

Overnatning: Hotel Deauville i Havana
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

cuba/udflugter/havana-by3.jpg

 

Dag 3-4: Havana

De næste to dage i Havana er til fri afbenyttelse. Her har vi et hav af forskellige muligheder: Måske vil I en dagstur til den frodige Viñales-dal, eller en tur i fodsporet på forfatteren Hemingway. Vil du hellere blive i Havana, kan vi tage en tur i de røde hop on-hop off busser og bl.a. besøge det gamle fort, som man kan se på den anden side af bugten. Der er også mulighed for at besøge stranden, som ligger lidt øst for Havana. For dem som har lyst kan vi også arrangere en salsaundervisningstime. Det er helt op til jer, hvad I har lyst til.

Overnatning: Hotel Deauville i Havana
Måltider: Morgenmad

Dag 5: Havana - Trinidad

I dag drejer vi næsen mod det næste stop på rejsen: Trinidad. Det er en utroligt velbevaret og charmerende kolonial by, som byder på brostensbelagte gader, lave huse med farverige facader og bilfri centrum. Her ankommer vi sidst på eftermiddagen og skal indkvarteres på casas particulares. Casas particulares, som på dansk betyder privat indkvartering, er den cubanske udgave af ”Bed and Breakfast”. Denne form for indkvartering er en fantastisk måde at opleve det "ægte" Cuba. Morgenmad er inkluderet i vores overnatninger, men det er også muligt at bestille frokost og aftensmad her, og det er oftest utrolig lækkr mad. Vi bor gerne 2-4 stykker i samme hus, naturligvis i hvert vores værelse, med eget bad og toilet. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Casa particular i Trinidad
Måltider: Morgenmad

 

cuba/udflugter/trinidad-2.jpg

Dag 6: Trinidad

I dag skal vi ud og opleve smukke Trinidad. Vi skal på en byrundtur, hvor vi både får set den moderne del af byen samt den gamle, historiske bydel hvor vi går rundt til de vigtigste bygninger og pladser.  Vi skal bl.a. også ud og se tårnet Manaca Ignaza, samt forbi baren la Cancháncharan, hvor man kan smage en typisk lokal drink.

Overnatning: Casa particular i Trinidad
Måltider: Morgenmad

Dag 7: Trinidad

Denne dag er til fri disposition. Der er mange muligheder for oplevelser i Trinidad - vi kan fx tage en tur op til Topes de Collantes – de skønne bjerge, som omgiver Trinidad. Det er en fin dag med vandring og evt. en dukkert i vandfald. Eller måske frister et besøg til den smukke caribiske strand Ancon, hvor man kan nyde en forfriskende dukkert og en smuk solnedgang. Det er helt op til hvad man har lyst til.

Overnatning: Casa particular i Trinidad
Måltider: Morgenmad

Dag 8: Trinidad - Varadero

I dag går turen videre til Varadero, hvor vi skal nyde de sidste par dage af rejsen på All Inclusive hotel ved stranden.

Overnatning: Hotel Brisas del Caribe i Varadero
Måltider: Morgenmad i Trinidad og All Inclusive i Varadero

 

cuba/udflugter/varadero-beach-golf.jpg

Dag 9-10: Varadero

Disse dage er til fri afbenyttelse. Det er en perfekt mulighed for ren afslapning og bare at dase ved stranden, men alternativt kan vi også tage en tur i de røde hop on-hop off busser, som kører rundt på hele Varadero tangen, eller vi kan tage en vandre tur rundt i Varadero by. Vi kan blandt andet besøge ”Josone Parken” – hvor de laver piña colader, som er i skarp konkurrence til dem på Hotel Nacional i Havana. Der er også muligheder for udflugter – måske en tur med katamaran ud til den ”Hvide ø” eller måske en snorkeltur ud til Saturn grotterne.

Overnatning: Hotel Brisas del Caribe i Varadero
Måltider: All Inclusive

Dag 11: Hjemrejse

Det er tid til at vende snuden tilbage mod Danmark, efter en dejlig ferie. Vi bliver transporteret til Havana lufthavn og flyver hjem via Amsterdam.

Måltider: All Inclusive på hotellet

Dag 12: Ankomst i Danmark

Vi er tilbage i Danmark med en kuffert fuld af dejlige minder og oplevelser.

Hoteller på rundrejsen (vejledende):
Havana: Hotel Deauville
Trinidad: Casa Particular (privat indkvartering)
Varadero: Hotel Brisas del Caribe

Hoteller og casas:

Når man rejser til Cuba, må man ikke forvente at skulle bo i sus og dus. Kvaliteten af hotellerne er absolut ikke hvad man kender fra andre lande, og der forekommer tit en del mangelvarer. Selv 3 og 4-stjernede hoteller er som regel godt slidte, og især i Havana er varmt vand og vandtryk ikke noget man kan forvente altid fungerer helt efter hensigten. På trods af dette, bliver man altid mødt med et smil af de lokale, og alle hotelværelser har selvfølgelig det basale med toilet, bad og en seng at sove i, samt en let morgenmad. Hotel Deauville som vi skal bo på i Havana har en rigtig god central beliggenhed, og fungerer rigtig godt som samlingspunkt for os på de første dage af rejsen. Der findes også en lille bar i lobbyen, hvor vi kan mødes om en drink.

På All Inclusive hotel er der lidt flere ting med i prisen. Her rummer hotellerne en eller flere pools, barer, restauranter og ofte også sportsområder, legepladser og forskellige muligheder for aktiviteter og spil. Igen er det ikke usædvanligt at hotellerne er lidt nedslidte. Her er alle måltider og drikkevarer, samt diverse aktiviteter på hotellet inkluderet.

Casa Particulares oversættes til privat indkvartering, og er en meget populær måde at bo på i Cuba. Alle casaer er forskellige, men igen har de altid de basale ting som bad, toilet og seng. På nogle casaer føler man sig meget som en del af familien og bor i huset sammen med dem, mens man andre steder kan bo seperat fra familien. Nogle familier ejer endda små huse, hvor der er en bestyrer til at tage sig af gæsterne. På casa particular er en let morgenmad også altid inkluderet, og det er muligt at tilkøbe yderligere måltider, som er noget man aftaler med familien. Dette er efter vores oplevelser ofte nogen af de bedste måltider man kan få i Cuba! Alle casaer er godkendt af den cubanske stat og af vores agent og er en hel unik chance for at få indblik i cubanske familiers livsstil, familiemønstre og indretning. Det er rigtig sjovt at tage hen og besøge hinanden, så man kan opleve hvor forskelligt man bor i Cuba.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.  


Priser & Datoer

Datoer: 23. december 2017 - 3. januar 2018

Pris: 17.990,-

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse København - Havana t/r med Air France/KLM
 • Skatter, afgifter og brændstoftillæg
 • Forplejning ombord på de oversøiske flystrækninger'
 • 4 nætter på Hotel Deauville i Havana i enkeltværelse
 • 3 nætter på casa particular i Trinidad i enkeltværelse
 • 3 nætter på Hotel Brisas del Caribe i Varadero i enkeltværelse
 • Morgenmad alle dage og All Inclusive i Varadero
 • Julemiddag i Havana
 • 1 x lokal frokost
 • 3-i-1-rundtur i gammel amerikanerbil og gåtur i Havana
 • Byrundtur i Trinidad med udflugt til bl.a. Manaca Iznaga tårnet
 • Dansk rejseleder
 • Al transport som beskrevet
 • Visum til Cuba

Prisen inkluderer ikke:

 • Afbestillings- og rejseforsikring (kontakt os for tilbud)
 • Andre udflugter, måltider og drikkevarer end dem nævnt i rejseprogrammet
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide
 • Adm. og konkursdækning iht. Rejsegarantifonden (kr. 150,-)

Rejsen er garanteret.

Bestil denne rejse

Klar til at bestille, eller ønsker du mere information?

Ring på +45 3535 5345 eller Udfyld vores formular


Spændende Single Rejser

 • Kroatien / Single rejser

  Historiske Kroatien

  Tag med på denne fantastiske 8 dages Single-rejse til det sydlige Kroatien, hvor sammenholdet og hyggen sættes i højsædet. Vi skal bo på et...
  • Pris: Fra 9.560 kr.
  • Dage: 8
  • Afrejse: Udsolgt! Nye datoer på vej
  • Halvpension og udflugter
  • Enkeltværelse med balkon
  • Dansk rejseleder
  • Bytur til Dubrovnik
  • Drikkepenge inkluderet
 • Malta / Single rejser

  Malta Middelhavets Perle

  Singlerejse til Malta. Korsriddernes Ø, er i sandhed en perle placeret midt i det skønne Middelhav og her er fyldt med historie, smuk natur og...
  • Pris: 8.950 kr.
  • Dage: 8
  • Afrejse: 11. maj - 18. maj 2018
  • Direkte fly
  • Hotel i Maltas populære område St Julian's
  • Værelse med balkon
  • 4 udflugtsdage + maltesisk aften
  • Dansk Rejseleder
 • Italien / Single rejser

  Amalfikysten - singlerejse

  Rejs alene - sammen med andre - til Amalfikysten, som gennem århundreder har tryllebundet sine besøgende med sit maleriske landskab og idylliske...
  • Pris: 8.750,-
  • Dage: 8
  • Afrejse: 3. oktober 2017
  • Amalfikysten er på UNESCOs verdensarvsliste
  • Pompeji og & Vesuv
  • Citronstien
  • Gudernes Vandresti
  • Dansk rejseleder
 • Andalusien / Tilbudsrejser

  Andalusien single rundrejse

  På denne single-rundrejse har vi fokus på Andalusiens højdepunkter og det spanske køkken med de friske, lokale råvarer, der bliver produceret i...
  • Pris: 10.990,-
  • Dage: 8
  • Afrejse: 4.-11. november 2017
  • 4-stjernet hoteller
  • Smag spanske lokaliteter
  • Rundrejse til 8 byer med dansk rejseleder
  • Morgenmad og middag alle dage
  • Indgang til Alhambra
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag gode tilbud og nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste rejsetilbud først!